hetilap

Hetek hetilap vásárlás
10 óra Biblia

2013. 04. 05.
Több mint 13 millió nézőt vonzott a History Channel Biblia című minisorozatának első epizódja az Egyesült Államokban. A 22 millió dollárból készült, ötször kétórás epizódokból álló mű a teljes Szentírást bemutatja, a Teremtéstől a Jelenések könyvéig. A Disney-produkció rendezője Mark Burnett, aki többek között a Survivor és a Voice reality-sorozatokat is jegyzi.

A tízórás program célja az, hogy elsősorban olyanoknak adjon áttekintést modern formában a Bibliáról, akik még nem olvasták a Szentírást. Az epizódokban narrációval kötik össze az egyes, részletesebben bemutatott történeteket. A stúdió előzetesen megállapodott több egyházi vezetővel – köztük Donald Wuerl washingtoni bíborossal, valamint Rick Warren és Joel Osteen evangéliumi lelkészekkel –, hogy segítenek népszerűsíteni a sorozatot. Ez a módszer látványos sikert hozott Mel Gibson Passió című mozifilmjénél, amely 30 milliós költségvetésből készült, és összesen 612 millió dolláros jegybevételt ért el világszerte.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!