hetilap

Hetek hetilap vásárlás
10 óra Biblia

2013. 04. 05.
Több mint 13 millió nézőt vonzott a History Channel Biblia című minisorozatának első epizódja az Egyesült Államokban. A 22 millió dollárból készült, ötször kétórás epizódokból álló mű a teljes Szentírást bemutatja, a Teremtéstől a Jelenések könyvéig. A Disney-produkció rendezője Mark Burnett, aki többek között a Survivor és a Voice reality-sorozatokat is jegyzi.

A tízórás program célja az, hogy elsősorban olyanoknak adjon áttekintést modern formában a Bibliáról, akik még nem olvasták a Szentírást. Az epizódokban narrációval kötik össze az egyes, részletesebben bemutatott történeteket. A stúdió előzetesen megállapodott több egyházi vezetővel – köztük Donald Wuerl washingtoni bíborossal, valamint Rick Warren és Joel Osteen evangéliumi lelkészekkel –, hogy segítenek népszerűsíteni a sorozatot. Ez a módszer látványos sikert hozott Mel Gibson Passió című mozifilmjénél, amely 30 milliós költségvetésből készült, és összesen 612 millió dolláros jegybevételt ért el világszerte.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!