hetilap

Hetek hetilap vásárlás

Külföld

Donald Tusk Brüsszel direktívája alapján formálná át Lengyelország arculatát

Alig telt el egy hónap azóta, hogy új kormány alakult Lengyelországban, de az már az első napján világos volt, hogy teljes irányváltás következik majd az elmúlt nyolc év kormányzásához képest. Donald Tusk kormánya ugyanis újra a Brüsszel által diktált feltételek teljesítését, a globalista és balliberális értékrend előtérbe helyezését tervezi.

Betelt a pohár a német gazdáknál: már meg is van Scholz utódja?

Betelt a pohár a német gazdáknál is: a klímavédelemre és természetvédelemre elkülönített összegek pótlásáért az ő zsebükbe nyúlna jelentősen a kormány. A polgári középosztály is nagy erőkkel támogatja őket, megelégelve a globális célkitűzésekre való költés miatt növekvő anyagi terheket.

Volt lengyel kormánytag a Heteknek: ez figyelmeztető jel Magyarországnak

Alig egy hónapja lépett hivatalba az új lengyel kormány, de már több olyan kétes törvényességû lépést tett, ami világszerte megdöbbenést keltett, miközben Donald Tuskot Brüsszelben és Washingtonban a „demokrácia helyreállítójaként” ünneplik – mondta a Heteknek adott interjúban Jan Dziedziczak, az elõzõ kormány miniszter­elnökségi államtitkára, volt külügyminiszter-helyettes.

Belföld

Szoboszlai a Heteknek: nem engedhetek a kényeztetésnek

1958 után 66. alkalommal választotta meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége az elmúlt év hazai legjobb sportolóit. A rangos eseményen részt vett a köztársasági elnök, Novák Katalin, valamint több külföldről érkező díszvendég, köztük a 90 éves izraeli Abraham Klein labdarúgó játékvezető, aki három világbajnokságon is bíráskodott.

Hit és értékek

Iszlám hódítás: Európa feladta az ellenállást?

Az elmúlt 1300 évben három nagy offenzívát is indított az iszlám Európával szemben. Most induló sorozatunkban a hódításokkal való szembenállás sikerét és kudarcát vizsgáljuk, kezdve a 8. századi hispániai hadjárattal.

HÁTTÉR

Télen is érdemes a Balatonra látogatni

A Balaton melletti városokat nemcsak nyáron, hanem a téli hónapokban is érdemes felkeresni, akár egy hosszú hétvége erejéig is. Az alvó, letisztult táj friss levegővel párosulva kivételes kikapcsolódást ígér a hétköznapok után.

A pénzünkre utaznak: azonnal kezdjen el gyanakodni, ha ilyen telefonhívást kap

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szerint hazánkban is egyre elterjedtebb a hívószám-hamisítás. Ilyenkor a kiszemelt személy mobilkészülékén nem a hívást kezdeményező valódi telefonszáma jelenik meg, hanem egy meghamisított szám, ami bármi lehet. Akár egy, a telefonkönyvben korábban elmentett banké vagy egy közismert szolgáltatóé is.

Sztárallűrök nélkül: így lett lesajnált menekültből a világ egyik legjobbja Luka Modric

Figyelemre méltó karriert futott be az aranylabdás labdarúgó-legenda, akinek nagyon nehéz gyermekkor adatott. Luka Modrić nemrégiben 1000. mérkőzését játszotta.

Epstein-féle pedofilhálózat: megússzák az elit szexragadozói?

Január első hetétől több adagban nyilvánosságra hozzák egy Jeffrey Epsteinnel kapcsolatos bírósági per iratanyagait, melyeket sokan – tévesen – „listaként” emlegetnek. Óriási volt a várakozás, kik lehetnek a prominens személyek, akik a perverz milliárdos kuncsaftjai voltak, de az igazi nagy leleplezések egyelőre ismét elmaradtak.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!