hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Feltörőben az LMBT-reklámipar
A pénz színe rózsaszín?

2019. 08. 04.
Budapesten egy hónapon át lehetett különböző Pride-programokkal találkozni, melyek a július 6-ai felvonulással zárulnak. Rengeteg márka, internetes portál, közszereplő döntött úgy, hogy júniusban az LMBT-mozgalom támogatását kifejezve varázsolja szivárványossá logóját.

Lassan értjük, hogy mi az a Pride, ki miért büszke magára, miért nem marad meg a szivárvány keresztény jelképnek, de vajon tudjuk-e, hogy a kedves kifejezések, mint az „előbújás” (coming out), „elfogadás”, a „szeretet mindenkié” mellett olyan is létezik, hogy pink money, azaz „rózsaszín pénz”?

Célzott marketing

A marketing olyan vállalati tevékenység, amely a vevők, felhasználók igényeinek kielégítése érdekében elemzi a piacot, meghatározza az eladni kívánt termékeket és szolgáltatásokat, megismerteti azokat a fogyasztókkal, kialakítja az árakat, megszervezi az értékesítést, és befolyásolja a vásárlókat.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!