hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Gyógyulj wellness pihenés közben
Kellemeset a hasznossal

2019. 04. 26.
Ha olyan szállodát választunk wellness üdülésünk helyszínéül, ahol gyógyvizes medence is van, két legyet üthetünk egy csapásra!

Hazánkban, a termálvizek országában kivételesen sok természeti forrás kínálja gyógyerejét. A legkülönfélébb egészségügyi problémákra a jótékony gyógyvizeket számos kezelés során használják, emellett az ásványokban és bioaktív anyagokban gazdag gyógyiszap hatékonyságát is érdemes megtapasztalni. Tudjuk ugyanakkor, hogy egy gyógykúrához kezelések hosszabb sorozata, azaz legalább 2-3 hét szükséges. Ám ha csak néhány napunk van, már ezalatt is sokat tehetünk az egészségünkért. Egy-egy jól megválasztott kezeléssel megszabadulhatunk az izomfájdalomtól, görcsöktől, stressztől, feszültségtől, ödémától.

A gyógymasszázs jótékony hatásairól sok szó esik, ezért most Dr. Lónyai Katalin reumatológus, a Danubius Health Spa Resort Margitsziget főorvosa azokat a vizes-iszapos kezeléseket gyűjtötte össze, amelyek gyorsan hoznak eredményt – vagyis ezeket már egy rövid, pár napos pihenés alatt is érdemes igénybe venni. A wellness üdülésről így nemcsak kellemes élményekkel utazhatunk haza, hanem a fájdalmainkat is hátrahagyhatjuk egy jó időre.

Termálfürdő

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!