hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Jön a gyíkemberek apostola
David Icke az ELTE-n lépett volna fel, de nem engedték!

2018. 10. 12.
A reptiliánus világelit diktatúrája Budapestre is lecsapott: alig két héttel a rendezvény előtt az ELTE letiltotta David Icke, a gyíkemberek apostolának négyórásra tervezett előadását.

 

Humoros kedvében lehetett az ELTE illetékese, amikor a Természettudományi Kar épületében engedélyezte annak a brit konteógurunak a rendezvényét, aki gyakorlatilag mindent hazugságnak nevez, amit a kar tanít. Már javában zajlott a „Minden, amit tudnod kell” című előadásra a 12 ezer forintos belépők értékesítése (amelyeket David Icke honlapján lehet megrendelni), amikor az egyetem vezetői észbe kaptak és lemondták a terembérletet. Lapzártánkkor nem lehetett még tudni, hol talált új helyszínt Icke, de láthatóan optimisták, mert a jegyeket tovább árulták.

David Icke (családneve ájk-nak ejtendő) nem olcsó vendég, ha csak miat­ta 12 ezer forint körüli összeget kell (fontban) leszurkolni azoknak, akik látni és hallani akarják őt, miközben világhírű londoni vendégekből egyszerre tizenegyet is lehet látni hamarosan Budapesten, már 7 ezer forintos belépővel is. Igaz, Fàbregas, Morata, Zappacosta és a Chelsea többi sztárja nem fogja leleplezni a Nagy (sőt a Legnagyobb) Összeesküvést.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!