hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Cserhalmi Dániel krimije az ÁVH-ról
Vallatni úgy, hogy sokáig tartson

2018. 08. 09.
Alapos kutatómunkára épülve dokumentarista elemeket is tartalmaz Cserhalmi Dániel Csengőfrász című ÁVH-regénye, amely az Ünnepi Könyvhétre jelent meg az Atlantic Press Kiadónál. Időutazás a terror éveibe.

Beszélgetésünket kezdjük egy budapesti viccel az 50-es évekből, hogy az olvasó kapjon egy kis ízelítőt ebből a szorongással és félelemmel teli korszakból.

„Késő éjjel rémisztő dörömbölés egy pesti bérlakás ajtaján, az alvó férfi felriad, ijedten kisiet az előszobába, reszkető hangon kérdi:

– K-k-ki az?...

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!