hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Barlangolás
Március a barlangok hónapja lesz

2018. 03. 29.
Szaporodnak a látogatható, kúszható-mászható barlangok Magyarországon. Az adrenalinhiányra kiváló orvosságot jelentenek, de a tüdőnek is jót tesz a  barlangi levegő.

 

Nem beszélve arról, hogy az új kutatások szerint a depresszió kezelésére azokat a sportokat ajánlják, amelyek kikapcsolják a gondolkodásunkat is. A barlangászás erre egy kiváló lehetőség, hiszen egy idő után minden probléma eltörpül a kijutásért folytatott küzdelemben.

Budapest alatt és környékén, de vidéken is találunk már barlangászok vezette, de a résztvevőktől barlangász képzettséget nem igénylő, izgalmas kikapcsolódási lehetőséget.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!