hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Boldog, aki a nyomorultra gondol

2018. 01. 18.
A bibliai Dávid király szavai ezek, aki egyik zsoltárában több versszakon át sorolja a jótékonyság emberi életre gyakorolt pozitív hatásait. Valóban felemelő érzés másokon segíteni.

 

A téli fagyok és különösen a decemberi ünnepek beköszöntével pedig még fokozottabb figyelmet kap rászoruló embertársaink támogatása. A Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata (HISZ) 30 éves fennállása során számtalanszor tapasztalhatta meg az adás örömét – jelenleg is aktivisták százainak bevonásával igyekszik felkutatni és betölteni a legégetőbb szükségeket.

A HISZ önkéntesei szívügyüknek tekintik a rászorulók megsegítését, idejüket és erejüket feláldozva látják el munkájukat. „Rendszeresen végzünk szociális és karitatív tevékenységet: ruha- és ételosztásokat szervezünk, segélyeket, élelmiszert, tüzelőt osztunk, a legkisebbeknek játékkal kedveskedünk, és egyéb más olyan problémákban próbálunk segíteni, ami a mindennapi megélhetésben nehézséget okoz a rászorulók számára” – fogalmazott a Hetek kérdésére Kovács Sándor.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!