hetilap

Hetek hetilap vásárlás
KERT.Kapcsolat
Miről szól a KERT Alapítvány?

2017. 06. 08.
A KERT Alapítvány az Esélyegyenlőség Világnapja alkalmából hozta létre a Kert.Kapcsolat című családi nap rendezvényét. A program célja az volt, hogy a résztvevők jó hangulatú, változatos programokon keresztül tapasztalhassák meg, hogy van olyan dolog, amiben erősebbek, és van olyan, amiben gyengébbek. Mert ettől olyan színes a társadalmunk, mint egy kert.

A ragyogó napsütéses időben több mint 1500 ember, családok, idősek és fiatalok látogattak ki a programra. Az alapítvány történetében ez volt az első ilyen nagyméretű, ennyi embert megszólító rendezvény, de a szervezők szerint mindenképpen folytatása következik.

„Az alapítványt három magánszemély: Kiss István, Egri Zsolt és jómagam alapítottuk 2015 tavaszán” – meséli Dr. Süveges Gábor ügyvéd. – „A felsőpakonyi kilépéssel az alapítvány célja egyrészt, hogy közel kétéves szűkebb körű működést követően a szélesebb nyilvánosság elé lépjünk, másrészt, hogy így, szélesebb rétegeket elérve növelni tudjuk az alapítvány támogatói körét. Felsőpakony polgármestere Nagy János úr és az önkormányzati képviselők első megkeresésünkre felkarolták az ügyünket. Díjmentesen rendelkezésünkre bocsátottak eszközöket, sőt, a rendezvény helyszínéül szolgáló felsőpakonyi focipályát teljes egészében díjmentesen használhattuk.”

A jelek szerint az alapítványi önkéntesek mellett sok helyi vállalkozó és önkéntes segítő odaadó munkáját siker koronázta, hiszen nagy érdeklődés kísérte a programot. „Nagy sikere volt a Buday

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!