hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A családokért táncoltak a Hősök terén

2017. 05. 25.
Nagyszabású flashmob részese lehetett az, aki szerda délután fél ötkor a Hősök terére látogatott. Az UptoFaith nagysikerű 2010-es és 2011-es megmozdulásai után idén ismét megmozdulást szervezett egy fontos ügy mellett.

„Az idei projekt fókuszában a korunkban nagy támadásnak kitett természetes családmodell védelme áll. Célunk, hogy a világ minél több pontján felszólaljunk e nemes cél érdekében, minél kreatívabb és látványosabb módon, ezzel is hatást gyakorolva a világra” – fogalmazott az UptoFaith alapítója, Pajor Tamás.

„Táncolj velünk május 24 és 28. között, vedd fel videóra és töltsd fel Facebookra vagy Twitterre az #uptofaith2017 hashtaggel!” – hangzott a mozgalom felhívása, amely nem kevesebb mint 1500 embernél talált célba. A szervezők személyek és csapatok jelentkezését is várták – felekezeti hovatartozástól függetlenül.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!