hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Apokalipszis luxus-kivitelben
Hogyan készül a világelit az idők végére?

2017. 05. 11.
Kényelmes masszázsfotelből nézné végig az eljövendő világégést, bionarancslevet szürcsölve, rendszeresen színházba és/vagy edzőterembe járva, és az apokalipszis utáni új korra készülve? Akkor a világvége-bunkereket Önnek találták ki – már ha van elég pénze.

„Mindannyian hallottunk az utolsó időkről szóló próféciákról. A Biblia figyelmeztet rá, Nostradamus előre látta, Edgar Cayce megjósolta” – írja honlapján az úgynevezett világvége-menedékeket építő és értékesítő

Vivos nevű cég honlapja. A vallási szinkretizmus jegyében született reklámszöveg a hopi indiánokra, a fatimai jóslatokra vagy éppen Szent Malakiás próféciáira hivatkozva állítja: csak idő kérdése, hogy mikor éri a Földet egy globális katasztrófa. Legyen az az Armageddon, a Nibiru bolygó érkezése, egy gyilkos aszteroida vagy üstökös becsapódása, egy megacunami, vagy egy gazdasági összeomlás és persze nyomukban várhatóan az anarchia – a túlélésre keveseknek lesz esélyük.

A kormányok évtizedek óta építenek bunkereket világszerte a politikai elit számára, de mi lesz a maradékkal? – teszik fel a kérdést a honlapon, hogy egyből választ is adjanak rá.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!