hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Jót akarok csinálni, mégpedig jól
Somody Imre az istentelen sikerről, a megtérésről és az élet céljáról

2017. 04. 05.
1996-ban az ország három legnagyobb adózója közé tartozott, ha valaki, akkor ő tudja, hogyan kell üzletet csinálni. A felépített gyógyszerbirodalom sikert és csillogást hozott az életébe, diszkréten elrejtve az árnyékba húzódó Somody Imrét. A Centrál Kávéház tulajdonosa Győrben egyetemi hallgatóságnak mesélt életútjáról, ahol a Heteknek is interjút adott.

Ön alapította a Pharmavit Rt.-t, és még ma is sokan a Plusssz pezsgőtabletták atyjaként tartják számon. Saját magát ma hogyan határozza meg?

– A legfontosabb, hogy három tinédzser gyermekem apja vagyok, ez a legnehezebb és legszebb kihívás az életemben. Másrészt feleségemmel a Centrál Kávéházat működtetjük, ami üzletileg szintén komoly feladat. Harmadrészt, amióta hitre jutottam, nagyon sokat foglalkozok azzal, hogyan lehetne előrejutni a keresztény világ bizonyos dolgaiban.

Milyen volt Somody Imre, mielőtt hitre jutott volna?

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!