hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kitekerték a nyakamat, pedig ártatlan vagyok
Beszélgetés Stadler Józseffel, az egykori akasztói milliárdossal

2016. 10. 28.
1999 nyarán a Hetek elsők között tudósított Stadler József hazatéréséről: az akkor még milliárdosként emlegetett vállalkozót Akasztón, szűkebb pátriájában látogattuk meg, miután tizennégy hónap után (először) szabadult. Szó szerint ünnepelték a helyiek, ami nem csoda, hiszen a fél falunak ő adott munkát, és ha valakinek segítségre volt szüksége, aligha távozott tőle üres kézzel. Az azóta eltelt tizenhét évben Stadler József további hat évet volt kénytelen rács mögött tölteni gazdasági bűncselekmények miatt. A napokban újra interjút kértünk tőle.

Amikor legutóbb találkoztunk, olyan tíz éve, éppen egy ruhakereskedést csinált Solton, pedig korántsem volt biztos, hogy nem kell visszamennie a börtönbe. Most is egy irodaházban találkozunk. Úgy tűnik, mintha nem tudná abbahagyni a vállalkozást. Jelenleg mivel foglalkozik?

– Segítek azoknak, akiknek gondjaik vannak a termékeik piacra juttatásával, vagy más jellegű tanácsra, támogatásra van szükségük.

Megvannak még a régi kapcsolatok?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!