hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Egy brand vége
Válik Hollywood álompárja

2016. 10. 08.
Jó ideje rebesgették már, hogy problémák vannak, mégsem hittek a fülüknek a rajongók és a hollywoodi kollégák, amikor a múlt hét elején kiderült: válik az álompár. Brangelina többé nem létezik, ismét kettő lesz az egy: Angelina Jolie és Brad Pitt nemsokára megmutathatja, mire képesek magukban.

Pedig az egész olyan szépen indult. Egymásra találásukat ugyan némileg beárnyékolta, hogy Pitt eleinte még házas volt, de már nem sokáig. 2005-ös hirtelen válása Jennifer Anistontól korántsem ennyire, de azért szintén megrázta a filmfővárost, ahol kiváltképpen szeretik az álompárokat.

Az álmokat azonban többnyire ébredés követi. A cserbenhagyott Aniston még most sem tudta visszatartani markáns véleményét a válás hírére: „Na, ez a karma! – kommentálta a hírt, majd kijelentette: – Soha nem is gondoltam, hogy Jolie és Pitt összeillenek; Jolie túl komplex Pittnek, aki igazából egy egyszerű fiú.” Az édes bosszúra a bulvársajtó is rátett egy lapáttal: azonnal kéz a kézben sétálós boldog fotót közölt Anistonról és második férjéről, Justin Theroux-ról, akivel hosszú jegyesség után tavaly kötötte össze az életét (és akitől a legfrissebb hollywoodi pletykák szerint máris külön él).

A Brangelina-vállalkozás a Mr. és Mrs. Smith forgatásán indult. Eleinte tagadták ugyan, hogy egymásba szerettek, de Pitt már a bemutató évében elvált feleségétől, és hamarosan meg is született első közös gyermekük, Shiloh. Hollywood és a világ őszinte csodálattal adózott a legújabb álompárnak, akik egyébként hosszas együttélés után csak 2012-ben jegyezték el egymást (Pitt 250 ezer dolláros gyűrűt tervezett a menyasszonynak), és – nem kis mértékben gyermekeik unszolására – 2014-ben házasodtak össze. A frigy késleltetésének egyik oka az volt, hogy nem akartak addig megesküdni, amíg Amerikában nem válik szabaddá az azonos neműek házasságkötése.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!