hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kampányüzemmód az ATV-ben

2014. 02. 08.
A választási kampány miatt hétfőtől átalakul az ATV műsorrendje. A legnagyobb változás az ATV Híradóban lesz, ahol az esti kiadások tíz perccel korábbra kerülnek, így hosszabb műsorokat láthatnak a nézők. A bővített műsoridő miatt új riporterek csatlakoztak a Híradó szerkesztőségéhez, és önálló szerkesztőt kap az időjárás-jelentés is.

A Híradó 17:45-kor kereskedelmi félórás, 18:45-kor 33 perces kiadással jelentkezik, (majd Egyenes Beszéd 19:25-kor). Utóbbiban több lesz a belpolitika, valamint háttéranyagok, élő kapcsolások és interjúk. A műsor új, látványos főcímet és friss arculatot kap. A műsorvezető hétköznap este Bányai Viktor és Simon András lesz, a 21:45-ös késő esti kiadást és a hétvégi híradókat Sárosdy Eszter és Jaksity Kata vezeti.

Az esti híradók között hétfőtől péntekig új műsor jelentkezik 18:15-től: a Hírvita, ahol a nap legizgalmasabb témáit két, eltérő értékrendet valló újságíró, elemző vitatja meg a Fórum műsorvezetőinek részvételével (a Fórum egyébként 17 óra után kezdődik, és a 17:45-ös híradóig tart).

A 20:45-kor kezdődő hírháttér műsorok (Újságíróklub, Voks, Tét, Csatt) előtt ismét lesz No Comment, a Világhíradó késő esti kiadása pedig 22:05-kor, a 21:45-ös Híradó után kezdődik (utána: hétfőn Húzós, keddtől csütörtökig Friderikusz).

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!