hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Hűbérbe adták a gyermekvédelmet
Államegyházi modell, lojális végrehajtók és horthysta társadalomszemlélet

2013. 08. 15.
A szakma legnagyobb döbbenetére leváltották Molnár László igazgatót a fővárosi Tegyesz, azaz a Budapest Főváros Önkormányzatának Módszertani Gyermek­védelmi Szakszolgálatának éléről. A menesztéséről szóló főigazgatósági nyilatkozatban az áll, hogy a gyermekvédelmi törvény 2014. januárjától esedékes változásainak sikeres lemenedzselését utódjától, – a gondozott gyermekek haláláról és molesztálásáról elhíresült – Cseppkő utcai gyermekotthon vezetőjétől várják a fővárosban. Molnár Lászlót arról faggattuk, hogy miért volt ellenére az átalakítás?

Váratlanul érte a menesztése? A hírek szerint vezetői posztokon már alig maradt valaki a szakmabeliek közül.

– Számoltam vele. Nagyjából fél éve vettem észre, hogy van egy határozott szándék velem kapcsolatban is, és becsületükre legyen mondva, hogy szakmailag sem velem, sem a kollegáimmal, sem az intézmény egészével még egy halvány próbálkozást sem tettek a továbbélés irányába.

Ezt hogy érti?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!