hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Obamának vagy Orbánnak van nagyobb hatalma?

2011. 01. 07.
A Hetek négy politológust kérdezett meg többek között arról, hogy szükség van-e új Alkotmányra, valóban működik-e a Nemzeti Együttműködés Rendszereként meghirdetett új típusú társadalmi párbeszéd, nyer-e a kormánykoalíció a magánnyugdíj-pénztári rendszer átalakításával, vagy hogy csorbul-e a szólás- és véleményszabadság az új médiatörvény hatására? Kérdéseinkre Juhász Attila, a Political Capital igazgatóhelyettese, Novák Zoltán, a Méltányosság Politikaelemzô Központ kutatásvezetôje, Mráz Ágoston Sámuel, a Nézôpont Intézet vezérigazgatója és Ágh Attila, a Budapesti Corvinus Egyetem professzora válaszolt.

Tíz kérdés, négy politológus

1. Ön szerint valóban nagyobb hatalma van Orbán Viktornak, mint az amerikai elnöknek?

2. A fékek és ellensúlyok rendszerére szükség van-e a magyar demokráciában?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!