hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Rossz idő nincs, csak rosszul öltözött ember

2009. 04. 04.
A hajdani 1-es iskola épületében vagyunk. Ott, ahol valamikor a zeneiskola volt Csizmadia Lászlóval, és azon a részen, ahol a Kósa Dezső bácsi vezette Pajtás bolt működött. Minden volt. Minden, mi szem-szájnak ingere. Ezt a Pajtás-vezetést vette át aztán Vásárhelyi János „bácsi” a nyolcvanas években. Azt már sajnos biztosan nem tudom, hogy ebben az iskolában vagy az újban vágtuk-e magunkat vigyázzba, amikor elhangzott a nagy vezényszó. Miszerint „2669-es számú Forgách Antal Úttörőcsapat, vigyázz! Középre nézz!”

Azóta is egyfolytában középre nézek. Bele a közepébe. Jókedvű és laza pedig azért vagyok most írás közben, mert ugyan nagyon-nagyon nehéz helyzetben élő, mégis jókedvű, erőt, hitet sugárzó emberekkel találkozhattam a bicskei Családsegítő Szolgálat termeiben, ahová Vojacsek Zsuzsa vezető és Szabó Ági munkatárs hívtak el mint szerintük oly fogékony firkászt. A látottak erőt adtak. Ha ezt a szülők így bírják, akkor én mire föl panaszkodom?

A bicskei Fogyatékkal Élők Klubja sajtóközleményt bocsátott ki: „Mi kérem elhatároztuk, hogy ebben az évben is jól fogjuk magunkat érezni. Azért is vidámak leszünk. Ha törik, ha szakad."

Erika és Eszter

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!