hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Rossz idő nincs, csak rosszul öltözött ember

2009. 04. 04.
A hajdani 1-es iskola épületében vagyunk. Ott, ahol valamikor a zeneiskola volt Csizmadia Lászlóval, és azon a részen, ahol a Kósa Dezső bácsi vezette Pajtás bolt működött. Minden volt. Minden, mi szem-szájnak ingere. Ezt a Pajtás-vezetést vette át aztán Vásárhelyi János „bácsi” a nyolcvanas években. Azt már sajnos biztosan nem tudom, hogy ebben az iskolában vagy az újban vágtuk-e magunkat vigyázzba, amikor elhangzott a nagy vezényszó. Miszerint „2669-es számú Forgách Antal Úttörőcsapat, vigyázz! Középre nézz!”

Azóta is egyfolytában középre nézek. Bele a közepébe. Jókedvű és laza pedig azért vagyok most írás közben, mert ugyan nagyon-nagyon nehéz helyzetben élő, mégis jókedvű, erőt, hitet sugárzó emberekkel találkozhattam a bicskei Családsegítő Szolgálat termeiben, ahová Vojacsek Zsuzsa vezető és Szabó Ági munkatárs hívtak el mint szerintük oly fogékony firkászt. A látottak erőt adtak. Ha ezt a szülők így bírják, akkor én mire föl panaszkodom?

A bicskei Fogyatékkal Élők Klubja sajtóközleményt bocsátott ki: „Mi kérem elhatároztuk, hogy ebben az évben is jól fogjuk magunkat érezni. Azért is vidámak leszünk. Ha törik, ha szakad."

Erika és Eszter

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!