hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A kampány árnyéka

2004. 06. 06.
Az idei kampány sem marad el botrányok nélkül. Baján, a város főterén az MSZP mellett korteskedni igyekvő Medgyessy Péterbe kívánták fojtani a szót füttyögető ellenzékiek. A huszonöt fős társaságot végül a miniszterelnök erélyessége és a többség nemtetszése "leszerelte". Révész Máriusz, a Fidesz szóvivője ennél rosszabbul járt, mivel a lakása előtt parkoló autóját rongálták meg. A fiatal politikus elmondása szerint vasárnap telefonon zaklatták egy kőbányai fideszes szórólap miatt. Másnap az ismeretlen tettes, vagy tettesek, vélhetően egy csavarhúzóval tették tönkre nemcsak a politikus, hanem felesége autójának zárjait is, aki ezért nem tudta kinyitni az autóját, és kénytelen volt feltöretni azt. A politikus nem tartja véletlennek, hogy a környéken csak a házuk előtt álló két autót rongálták meg.Fidelitas-plakátkiállítás. Konzervatív humor Fotó: Somorjai L.

El kell bontani a Vörösmarty téren elhelyezett, a kormányt bíráló Fidelitas-plakátokat – döntött a Fővárosi Közgyűlés városképvédelmi bizottsága.
A testület szerint ugyanis a Fideszhez közel álló szervezet megtévesztő kérelem alapján helyezte ki
a plakátokat. A bizottság kormánypárti többsége döntött arról is, hogy a Miniszterelnöki Hivatalnak annak ellenére nem kell bírságot fizetnie, hogy engedély nélkül tartott gyermeknapi rendezvényt a Kossuth téren.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!