hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Fekete János okleveles közgazdász előadása
Hittel és hitellel

2003. 07. 28.
A világgazdaság lassulása elérte a magyar gazdaságot is, ami az államháztartási hiány példátlan megemelkedése és az uniós csatlakozásból eredő kihívások mellett külön nehézséget jelent. Fekete János neves közgazdász, a Magyar Nemzeti Bank volt elnökhelyettese a világgazdaság helyzetéről, a politikai vezetők hibáiról, a magyar gazdaság kitörési pontjairól szólt a közelmúltban egy budapesti sajtóbeszélgetésen. Fekete János. Élni kell a lehetőségeinkkel Fotó: Somorjai L.

Manapság sokan felteszik a kérdést, vajon válságban van-e a világgazdaság? Válaszom a következő: még nincs, de a válság kialakulásának nagy a veszélye. Mivel Magyarország kicsi és nyitott ország, nem tudunk elzárkózni attól, ami a világban zajlik. A magyar gazdaság helyzetértékelése előtt szükséges megvizsgálni a külső körülményeket, hogy fel tudjunk készülni az esetleges negatív hatásokra is. 

Gyengélkedő erőcentrumok

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!