hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Nagy elbeszélők

2006. 09. 05.
A hét elején kétségkívül a kovergenciaprogramé volt a főszerep a hazai gazdasági és politikai körökben. A Gyurcsány-kabinet elképzelései egyaránt kaptak hideget és meleget az ICEG Európai Központ és a Magyar Üzleti Vezetők Fóruma (HBLF) által szervezett konferencián, az újonnan létrehozott Konvergencia Tanács ülésén, valamint az Országos Érdekegyeztető Tanács berkeiben és a Magyar Nemzeti Bank sajtótájékoztatóján is. Néhány jellemző mondat a konferenciáról.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök:

„Ez az egyetlen racionális és hosszú távon fenntartható politika.”

Bokros Lajos volt pénzügyminiszter, a Közép-Európai Egyetem (CEU)
vezérigazgatója:

„Most fizetjük meg az árát a kívánságműsor-gazdaságpolitikának.”

„A nyugdíjrendszert nem szabad többé politikai cukorkának használni.”

„Eljött az igazság pillanata, a megvalósulás lehetőségével lehet beszélni az
államháztartási reformról.”

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!