hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ceruzával az életért!
Magzatvédő országos rajzpályázat

2019. 05. 17.
A magzatgyermekek világnapja (március 25.) sajnos nem egy közismert meg­emlékezés. Ezen kíván változtatni a magzatvédő Várva Várt Alapítvány.

A Várva Várt Alapítvány munkatársai a rászorulók segítése mellett nagy hangsúlyt fektetnek a még meg nem született és a már megszületett gyermekek életének támogatására is. Tavaly a Bakáts téren tartottak életvédő rendezvényt, idén pedig egy – 9+9, bent és kint című – rajzpályázattal szeretnék felhívni a társadalom figyel­mét a legkisebbek élethez való jogára. A kiírás a születés előtti és utáni 9 hónapra vonatkozik. A pályázók saját élményeikre, tapasztalataikra és képzeletükre alapozva készíthetik el műveiket. Például: Te hogy képzeled el a kisbaba megszületése előtti és utáni 9 hónapot? Rajzold le, szerinted hogyan fejlődik a baba? Mit csinál a kisbaba bent, és hogyan folytatja az életét kint? Hogyan kell róla gondoskodni? Te miben tudsz segíteni a szüleidnek és a kisbabának?

Eredményhirdetés

Az eredményhirdetésre a gyereknapon (május 26-án) kerül sor. A gyerekek rajzait nagyszerű szakmai zsűri fogja véleményezni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!