hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Jó időben, rossz időben
A széltől is óvott gyermek

2017. 12. 15.
Ősszel legszívesebben a négy fal között maradnánk egy jó takaróval és sok meleg teával felszerelkezve. Ám a lakáson átszáguldó gyermekünket látva rájövünk: ide kiadós séta és közös játék kell.

 

Ősszel minden napot érdemes kihasználni egy jó kis sétára, amikor süt a nap, vagy legalább nem esik az eső. De hogyan induljunk útnak, hogy a nagy sétának jó vége legyen?

Már nagyon sokszor hallottuk, és ettől persze még igaz és fontos, hogy rétegesen érdemes felöltözni: inkább több vékonyabb holmit vegyünk magunkra (amiből szükség esetén eltávolíthatunk egyet-egyet), mint egy vastagabbat, hisz a változékony időben hol kimelegszünk, hol meglegyinti a hátunkat a csalóka őszi szél.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!