hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Vezetők és first ladyk

2017. 09. 17.
Érdekes elemezni kicsit azt is, hogy milyen a stílusa a világ legbefolyásosabb politikai vezetőinek, feleségeinek. Ebben Soós Katalin stílustanácsadó volt segítségünkre.

Angela Merkel

Mint az Európai Unió legerősebb államá-nak a vezetője, bizonyos mértékig rákényszerül, hogy férfias szabású ruhákban jelenjen meg a nyilvánosság előtt, minimalizálva a nőiességet és erősítve az erős, kompetens vezető képét, azaz a férfias jelleget. Ezért aztán többnyire ugyanazt a háromgombos, magasan zárt, kicsit hosszított fazonú blézert viseli nadrággal. Igaz, legalább 100 darab van neki belőle, mind más és másféle színben. Eléggé unalmas és jellegtelen a megjelenése, bár minden blézeréhez van külön táskája, amelyek inkább mutatnak valami változatosságot. A frizurája körülbelül 30 éve ugyan-olyan, férfiasan rövidre nyírt. Sminket nem visel.

Theresa May

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!