hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Joghurt: a mindennapok része

2017. 09. 17.
Köztudott, hogy a joghurt nemcsak egészséges, hanem finom is. Azt viszont kevesebben tudják, hogy számos módon, finom ételek részeként lehet fogyasztani.

Az egészséges görög joghurt biztosítja az értékes fehérjebevitelt szervezetünkbe, és akkor még nem is említettük a benne rejlő ásványi anyagokat vagy vitaminokat. El kell azonban ismerni, hogy ha szeretnénk mellőzni az agyoncukrozott változatokat, a sima joghurt önmagában meglehetősen unalmassá válhat, különösen, ha rendszeresen szeretnénk fogyasztani. Szerencsénkre bármelyik napszak ételsorába beépíthető.

Reggeli

Ha reggelire szeretnénk fogyasztani, a sima joghurtot fel tudjuk dobni azzal, ha egy nagy pohárban rétegezve szervírozzuk: egy réteg joghurtra szórjunk egy réteg müzlit vagy granolát, erre tegyünk még egy réteg joghurtot, majd halmozzunk rá friss idénygyümölcsöket. A sort folytathatjuk egészen addig, amíg a pohár meg nem telik. A végeredmény nemcsak finom és egészséges, de igazán szemet gyönyörködtető is lesz.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!