hetilap

Hetek hetilap vásárlás
BULLET JOURNAL
A személyre szabott tervezőnapló

2017. 02. 10.
Az év eleje az az időszak, amikor még a legrendetlenebbek is beruháznak egy határidőnaplóba, majd az első néhány hét után csalódottan temetik el a fiókjuk legmélyére. Ryder Carroll, megelégelve a sokéves próbálkozást, kifejlesztett egy saját módszert, ami azóta bejárta a világot.

Az egyik probléma, amivel a sikeres vállalkozó naponta szembenézett, az a füzetekből folyton kieső, össze-vissza tárolt lapok voltak, amiket persze sehogy sem lehetett rendbeszedni. Egy másik közismert jelenség az, amikor a klasszikus határidőnaplók szoros, órára lebontott felületével találkozunk. Sokan, amikor szembesülnek a ténnyel, miszerint nem tudják percre pontosan uralni a napi beosztásukat, inkább meghátrálnak. Saját magukat pedig örökre elkönyvelik egy „reménytelen esetnek”, aki sose változhat meg, és nem is lehet rendezett.

Ezt teljes mértékben megcáfolja a Bullet Journaling (jelnaplózás) nevezetű módszer. Persze azt egyetlen füzettől sem várhatjuk el, hogy az életünk legalapvetőbb problémáira megoldást nyújtson, vagy valamilyen csoda folytán azok önmaguktól elpárolognak.

A módszer egyszerűségének és átláthatóságának köszönhetően ugyanakkor sokkal egyszerűbbnek tűnnek a mázsás feladatok.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!