hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Öt spórolási tipp Karácsony előtt

2015. 11. 14.
A Konzervatív Család blog öt tippje, ami segít, hogy a pénzünk karácsony előtt is a pénztárcánkban maradjon, és csak arra költsünk belőle, amire valóban akarunk.

1. Ne hagyjuk az utolsó pillanatra a vásárlást. A boltosok biztosak benne, hogy karácsony előtt pár nappal már szinte bármit megvesz a kétségbeesett vevő, amire se neki, se másnak nincs szüksége. Egy határidőkkel ellátott  ajándéklista sokat segíthet a csapda elkerülésében.

2. Annak elkerülése érdekében, hogy drágán silány terméket vegyünk, mert nincs időnk több üzlet kínálatát és árait összehasonlítani, érdemes már vásárlás előtt utánanézni az interneten, hogy hol, mennyiért tudjuk megvenni, amire szükségünk van. Érdemes olyan oldalakat használni, ahol a vásárlók véleményezik a különböző (főleg műszaki, elektronikai) termékeket; innen sok fontos információhoz hozzájuthatunk.

3. Gyakran elkövetjük azt a hibát, hogy, ahol ajándékot veszünk, ott vásárolunk hozzá indokolatlanul drága ajándéktáskát és néhány ajándékkísérőt is. A csomagolás több ezer forinttal megdobhatja a karácsonyi kiadásokat. Az otthoni, kreatív csomagolással sokat spórolhatunk; akár már esős novemberi délutánokon jó program lehet a gyerekekkel karácsonyi ajándékkísérők gyártása vagy házi csomagolópapír készítése.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!