hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kitartás és becsületesség a sikeres blog titka
Interjú a Színes Ötletek blog szerzőjével, Vincze Eszterrel

2015. 09. 23.
Diafilmekből lámpabura, régi pólókból szőnyeg, óriás buborékfújó, mókás kültéri dekorációk – hogy csak pár szuper ötletet említsünk. Vincze Eszter 2010 óta írja és gondozza blogját, mely napjainkra több mint 271 ezer (!) követőt számlál, és amelyben jól követhető csináld magad ötletek arzenáljához juthatunk hozzá. Mindezt pompás felületen, egy igazán aktív, jó hangulatú közösség tagjaként. A kreablogger nem véletlenül érdemelte ki a Legjobb tudásmegosztó blog díjat, de vajon mi a sikerének titka?

Rögtön megragadott a blogod kinézete: ízléses, igényes, letisztult, átlátható. Tudatosan figyelsz erre? Tükrözi a személyiségedet a választott sablon és stílus?

– Igen, magam tervezem és készítem a különféle felületeket. A tervezésnél a saját ízlésvilágomat, illetve ötleteimet valósítom meg. A rendezettség, áttekinthetőség pedig alapvető igényem, magam is ezt várom el egy weboldaltól. Pláne, hogy itt a blogon ezernyi dolog kap helyet, fontos, hogy az olvasók könnyen megtalálják, amit keresnek. A blog alapkoncepcióját egy akkori nagyon kedves kollégám adta, az ő és a családom biztatása nélkül biztosan nem mertem volna hozzáfogni. Az arculat, a hangvétel, a témaválasztások hosszú évek tapasztalatai alapján formálódtak a mára ismert jellegűre.

Mesélj kicsit még a kezdetekről: mikor, hogyan kezdtél blogolni?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!