hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Szeretet és tisztelet a családban

2015. 06. 27.
Ember legyen a talpán, aki szülőként el tudja helyezni magát a Spárta–Vekerdy tengelyen. Hogyan legyek következetes? Mennyit engedjek? Mivel motiváljak? Rendszerint effajta kérdések körül forog minden szülő agya nap mint nap. Segítséget nyújthat a hétköznapok küzdelmeihez Emerson Eggerichs Szeretet és tisztelet a családban című könyve.

Rögtön az első lapokon a ma már harmincas éveiket taposó Eggerichs gyerekek hitelesítik apjuk szavait, aki a könyv megírásához többször is kikérte gyermekei véleményét. Átbeszéltek régi emlékeket, szituációkat, s maga Eggerichs  számos alkalommal konstatálja, hogy vannak dolgok, amelyeket ma már másképp csinálna. Ha egy szóban kellene összefoglalni a könyv lényegét, az a szembenézés. Ahogyan a szerző szembenéz életművével, folyamatosan olyan igazságokra hívja fel a figyelmet, amelyek miatt az olvasónak is szembe kell néznie önmagával. Azoknak, akik szerint az első rész (Szeretet és tisztelet a házasságban) terjengős és ismétlésekbe bocsátkozó volt, jó hír, hogy ez alkalommal számos gyakorlati példa, olvasói levél és személyes sztori teszi színesebbé a mondanivalót, mely jóval kevesebb önismétlést tartalmaz.

 

Az őrület köre

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!