hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Állati vakáció

2015. 06. 27.
Fejtörést okozhat a nyaralás tervezésekor, hogy vigyük-e vakációzni a család kedvencét, vagy jobb neki otthon. Sok minden befolyásolhatja a döntést az állat egyéniségétől kezdve az utazás módjáig, ráadásul egy sor szabálynak is meg kell felelni. Dr. Demjén Zsófia állatorvos segít eligazodni a témában.

Milyen szempontok alapján döntsük el, hogy az állat jöjjön velünk a vakációra, vagy hagyjuk otthon?

– Ez nem könnyű döntés, pro és kontra is vannak érvek. Ha visszük, tudnunk kell, hogy sok programra azért nem lesz lehetőségünk, mert az állatot nem vihetjük oda. Persze sokan vállalják ezt így is, de ha a kedvenc egyébként szívesen van otthon, és valaki, akit jól ismer és elfogad, elvállalja az otthoni gondozását, akkor lehet, hogy érdemesebb a jól ismert környezetében hagyni.

Mire kell figyelni, ha az utaztatás mellett döntöttünk?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!