hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Fiatalon is lehetsz összeszedett
A kiemelkedően eredményes fiatalok 7 szokása

2015. 05. 21.
 Sean Covey amerikai író világsikerű könyve tinédzserek és fiatal felnőttek számára jelent iránytűt ahhoz, hogy ne csupán élhető, hanem sikeres legyen az életük. Arról szól, amit tudni kell a helyes énképről, az elvek vállalásáról, az egészséges kapcsolatokról, a csoportnyomásról és arról, hogy miképp valósíthatják meg céljaikat, álmaikat. Ráadásul a szerző mindezt élvezetes, világos stílusban tálalja: sztorikkal, vicces rajzokkal, táblázatokkal, híres emberek inspiráló gondolataival. Egyébiránt a nemzetközi bestseller hasznos olvasmány szülőknek is, illetve mindazok számára, akik valamilyen módon kapcsolatban állnak fiatalokkal.

Világszerte több mint négymillió példányban adták el, és 15 nyelvre fordították le Sean Covey A kiemelkedően eredményes fiatalok 7 szokása című könyvét. A szerző a világ egyik legnagyobb felnőttképzési vállalata, a Franklin Covey alelnöke. Célja, hogy fejlessze az emberi és a szervezeti kiválóságot – az egyénektől kezdve a családokon és az iskolákon át a vállalatokig. A kötet gondolatmenetét egyébként édesapja, Stephen R. Covey alapozta meg A kiemelkedően eredményes emberek

7 szokása című, szintén bestseller, önfejlesztést segítő kézikönyvével. Ennek speciálisan fiatalokra „applikált” változata a jelen kötet, mely a Harmat Kiadó gondozásában jelent meg tavaly. Amúgy a szerző a könyv megírása során rengeteg interjút készített tinédzserekkel, akiknek mindennapi küzdelmei bizonyára sokaknak lesznek ismerősek.

Alapvető fontosságú, hogy milyen szokásokat alakítunk ki. „Ma rengeteg kihívással kell szembenéznie egy tizenévesnek. Szuper, hogy megismerhetik a 7 szokást. Nagy segítség abban, hogy értelmes és elégedett életük legyen” – vallja a könyvről a tizennyolcszoros olimpiai bajnok úszó, Michael Phelps. A kötet ugyanis  megismerteti olvasóit a sikeresség, az eredményesség kritériumaival, illetve mind nyelvezetével, mind megfogalmazásával segíti is ebben a fiatalokat. A szemük elé vetíti mindazokat a fontos dolgokat, melyek szükségesek ahhoz, hogy eligazodjanak és kiemelkedjenek: a felelősségteljes gondolkozást, a megfelelő célok kitűzését, az akaraterő pontos megismerését vagy éppen az értékközpontúság kialakítását.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!