hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Bemutatjuk az új Charity Potot és a Fenntartható Lush Alapítványt

2015. 05. 21.
Sok kicsi sokra megy

A Charity Pot, mely most új, öntartósító formulával készül, egyaránt használ a nemes ügyeknek és a bőrnek. Az új formula hét olyan összetevőt tartalmaz, mely a Fenntartható Lush Alapítvány (Sustainable Lush Fund; SLush Fund) projektjeiből származik.

A Charity Pot pompás, virágillatú kéz- és testápoló, melynek bevételét (az ÁFA kivételével, melyet befizetünk az államkasszának) teljes egészében gondosan kiválasztott, kis civil szervezeteknek adományozzuk, hogy segítsük az emberek, az állatok és a környezet érdekében végzett munkájukat.

2013-ban a Charity Pot révén világszerte több mint 2,5 millió fontot gyűjtöttünk össze, a termék 2007-es megjelenése óta pedig már több mint 7 millió fontot adományoztunk világszerte olyan, jó ügyekért küzdő szervezeteknek, mint a Frack Off London, a Sea Shepherd, a Climate Rush, a Humane Society International, a Beagle Freedom Project (BFP) és a Reprieve.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!