hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Spórol a család

2015. 03. 05.
Közel tízezer háziasszonynak segített beosztani a kosztpénzt, és ügyesebben menedzselni a háztartásvezetést Fa Kinga pénzügyi őrangyal, aki bebizonyította, hogy kis pénzből is lehet tartalmasan és egészségesen étkezni.

Mivel foglalkoztál, mielőtt pénzügyi őrangyal lettél? Mi vitt arra, hogy családanyáknak segíts kihozni a legtöbbet a lehetőségeikből?

– Korábban is pénzügyekkel, pénzügyi tervezéssel foglalkoztam. Nagyon sok ügyféllel beszélgettem, a legtöbb esetben, bár voltak hosszabb távú céljaik, de úgy érezték, a megvalósításra esélyük sincsen, mert hó végére semmi nem marad a családi kasszában. Sok esetben viszont pont azt láttam, hogy valamennyi lehetőségük lenne rá, csak a mindennapokban egy kicsit változtatni kellene a pénzkezelési szokásaikon. Erre a válság, a hitelválság még ráerősített. Mivel egy 1-1,5 órás beszélgetés során csak töredékét tudtam elmondani a trükköknek és irányelveknek, elkezdtem gondolkodni, hogyan tudnám mégis átadni. Így jött az internet, a weboldal, az ingyenesen letölthető anyagok és az online tanfolyam.

Tapasztalatod szerint melyek azok a hibák, amiket leggyakrabban elkövetünk mi, háziasszonyok?

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!