hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ünnepek alatt is BEACTIVE!
Cseresnyés Beáta master trainer formába hozó tippjei gerinc- és ízületvédelemmel

2014. 12. 13.
Cseresnyés Beátáról és edzésmódszeréről, a BEACTIVE-ről néhány héttel ezelőtti lapszámunkban írtunk. Így már tudjuk, hogy a BEACTIVE egy szerethető, „felhasználóbarát”, különleges edzésmódszer, amely úgy ad kihívásokat a testnek, és úgy fejleszt erőt, hogy közben okosan készteti munkára a gerincet és az ízületeket. Beát most arról kérdeztük, hogy milyen egészséges tippjei vannak év végére.

Az én tippjeim nagyon egyszerűek. Az evés öröm, az ünneplés és megemlékezés is öröm, no és a testmozgás is. Igyekezzünk az ünnepek alatt mindegyiket végezni – csak figyeljünk az ételek mennyiségére, minőségére, az étkezés rendszerességére, s ha előfordulnak majd „kilengések”, akkor azok kompenzálására, a bölcs egyensúly megtartására. Ha például többet és másképp eszünk, mint eddig, többet pihenünk, mint eddig, akkor picit jobban oda kell figyelnünk a testmozgásra is. A sportolás, az aktivitás kiválóan karbantartja a testsúlyt, és konzerválja a jó hangulatot, életörömöt.

November 2-án zajlott a „fitnesz világ karácsonya”, a 9. DECATHLON FittAréna, ahol rengeteg embert mozgattál meg. Hogy érezted magad ez a megarendezvényen?

Remekül. Ez a rendezvény számomra a hazai topkategória. A sportfeeling, a közösségi élmény és a mintegy hatezer résztvevő által kibocsátott endorfintenger idén is megalapozta az év utolsó két hónapjának hangulatát. Nagyszínpadi órámon például rengeteg ember kedves, vidám tekintete jelezte: itt vagyok, küzdeni akarok, meg akarom csinálni, és építeni akarom nemcsak magamat, hanem a környezetemet is. Ez a győztes hozzáállás a mindennapok kihívásaihoz is szükséges, de ad egy önbizalmat ahhoz is, hogy a jól megérdemelt nyugalomban, békességben zárjuk az évet. A Hetek olvasóinak is hoztam néhány „bejgliledolgozó”

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!