hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Téli hidegtál varázs

2014. 11. 21.
Hidegtál? Vajon mondhat újat egy hagyományos fogás? – kérdezhetnénk, melyre a válasz az abszolút igen. Már csak amiatt is, mert ezerféleképpen kombinálható a megrendelő ízlése és igényei szerint, de nincs olyan alkalom, melyre ne volna kitűnő választás.

Hamarosan kezdődik a szalagavató-szezon, és nem egy osztályközösség szülőinek okoz komoly fejtörést, hogyan szervezzék meg a bál utáni falatozást gyermekeiknek. A nagyszülőkkel, unokatesókkal, barátokkal való kapcsolattartás mellett még erre is odafigyelni igazán nagy kihívás, de a Hidegtálkirály megoldást jelent!

Ráadásul ahogy az év vége felé közeledve sűrűsödnek a programok, a nagyobb cégek, vállalatok vezetői, titkárai is elkezdhetnek azon gondolkozni, hogyan tiszteljék meg alkalmazottaikat, munkatársaikat az ünnepi időszak előtt. Mielőtt azonban a megszokott módon lefoglalnának egy éttermet az év végi céges partihoz, kérem, gondoljanak át újra néhány hasznossági szempontot. Amennyiben úgy döntött a cég, hogy házhoz rendeli az ételt, rögtön hatalmas anyagi teher alól szabadíthatja fel a reprezentációs büdzsét, hiszen a 4-5 ezer forintos fejenkénti összeget 1500 forintra csökkentheti. Emellett viszont megmarad az est exkluzivitása, nemcsak a gazdagon megrakott, de igazi gasztroeleganciával díszített tálaknak köszönhetően. Egy frappáns állófogadás, vagy egy melegebb hangvételű, otthonosabb, ültetett vacsora kellemes kísérője lehet. Ha különböző típusú feltéteket rendelnek (húsosat, vegetáriánust, halféléket), minden kedves vendég kedvére válogathat, és megmarad a szabadsága arra, hogy számára megfelelő mennyiséget fogyasszon. Valószínűleg a díszletért, a desszertért, vagy az üdítőkért sem kell aggódnunk, hiszen kollégákkal együttműködve ezek is hamar beszerezhetőek.

A Hidegtálkirály legújabb tálait, Téli hidegtál varázs címszó alatt találjuk a honlapon, melyek a korábbiakkal ellentétben tartalmaznak rántott zöldségeket és húsokat is, külön kérésre pedig szendvicsek is rendelhetőek még a saláták mellett.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!