hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Feloldódnak a hétköznapi terhek

2014. 10. 17.
A hideg beálltával, ahogy a természetben, úgy életritmusunkban is új időszámítás kezdődik. Az ünnepeket megelőző egy-két hónap sok szempontból az egyik legaktívabb időszak az éves körforgásban, ezzel együtt az egyik legstresszesebb is. Az év végi hajrában fokozódó munkatempó, a határidők nyomása hatalmas terhet róhat ránk, és nagy kihívás elé állítja szervezetünket.

Legyűr a stressz

A gyakori idegeskedés, türelmetlenség, ingerültség, a betegségekre való fogékonyság mind-mind arra utalnak, hogy eluralt bennünket a stressz. Szabaduljunk meg mielőbb a stressztől, máskülönben előbb-utóbb megbetegíthet bennünket. A stressz testi és lelki hatásokat egyaránt előidéz, melyek között összefüggés áll fenn. Közvetlenül az immunrendszerre fejti ki hatását, aminek következtében pszichoszomatikus betegségek alakulhatnak ki. A tartós stressz felgyorsítja a szervezet biológiai öregedésének folyamatát, akár a valós kornál tíz évvel öregebb immunsejtállapotot eredményezhet.

Csodatévő meleg víz

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!