hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Hidegtálkirály ‒ Ízek és élmények

2014. 09. 22.
A gasztronómiában vannak divathullámok, mint a Pad Thai és vannak örökzöldek, amelyek mesés erővel képesek visszavarázsolni bennünket a vasárnapi ebédek asztalához. A Hidegtálkirály alapítója nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy egy élményt vigyen házhoz, amely hagyományos ízvilágával és kifogástalan minőségével egy pillanat alatt képes megteremteni azt a tökéletes ízharmóniát, amely felébreszti régi gasztroemlékeinket.

A hidegtálak kompozíciója mindenképp dicséretet érdemel, a kicsomagolás pillanatában csodás látvány tárul elénk: egy valódi gourmet kezének alkotása, aki pontosan tudja, hogy a falatkák esztétikája önmagában beteljesítő élményt nyújt. A hidegtál kultikus fogalom: az illatok, ízek összhangja, egy élmény, a család melege. A Hidegtálkirály műremekeinél a fasírtgolyók és a töltött tojás krémjének kiváló összhangja minden ízt felülmúl. A Pikáns hidegtál pulykasültje ragyogóan elkészített, omlós, titokzatosan finom fűszerezésű fogás, az ember szinte sajnálja magától a falatokat, nehogy túl gyorsan múló élmény legyen az étkezés. A Fejedelmi hidegtál kaszinótojásai és karajszeletkéi a legmodernebb konyhatechnológiáról árulkodnak.

A kiszállítás percre pontos, a választék szinte kimeríthetetlen. A Hidegtálkirály diszpécserei udvariasak, javasolnak, maximális kedvességgel ötleteket adnak.  

Your browser does not support HTML5 video.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!