hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Boldog gyerekek, pihenő szülők

2014. 06. 16.
Ha hihetünk az időjósoknak, meleg nyarunk lesz idén - érdemes hát jól körülnézni az utazási ajánlatok rengetegében, hogy választott úticélunk minőségben és programválaszték tekintetében is megfeleljen az elvárásainknak.

Mit is kell „tudnia” egy jó nyaralásnak?  Kényeztessenek minket, fürödhessünk, na­pozhassunk, mozoghassunk kedvünk­re, és terülj-terülj-asztalkám csábítson, akár naponta többször is! Fontos, sőt talán az egyik legfontosabb szempont, hogy a gyerek is jól érezze magát!

Mi, szülők, pihenni érkezünk egy szállodába, de a gyerekeink… ők valami egészen másért! Kicsik vagy nagyok, fiúk vagy lányok, félénkek vagy bátrak; őket a felfedezés, a kaland, az izgalom és a játék hajtja. Engedjünk teret vágyaiknak, hagyjuk őket néhány napig önfeledten játszani – mégpedig profi animátorok irányításával! A gyerekbarát szállodában a gyerekekre biztosan nem lesz gondunk, reggeltől estig vidám tematikus programok várnak minden korosztályt! Az animátorok programjain jó kezekben vannak: íjászkodnak, rókára vadásznak, kincset keresnek vagy éppen vetélkednek. A szállodánként változó kínálatban szerepel aszfaltrajzverseny, mozaikkép-készítés, ökosuli, számháború, homokvár-építés, kreatív kézműves foglalkozások, sorversenyek és arcfestés. Nincs olyan gyerek, aki ne szeretne vízágyúzni, pancsolni, fröcskölni – kedvencük lesz a vízivilág.  Míg a felnőttek pihennek, kipróbálják az élmény- és gyógymedencéket, vagy kényeztetik magukat egy kellemes maszszázzsal, a gyerekek vígan játszhatnak a Danubius Bubbles Club sárkányaival a sok színes játékkal megpakolt játszószobában, vagy a fajátékokkal gazdagon felszerelt játszótéren. A Bubbles Club sárkányai ugyanis beköltöztek a Danubius szállodáiba! Minden gyerek megtalálhatja a neki való sárkánybarátot és programtípust, csak követni kell a buborékokat… ahol buborék van, ott sárkány is van!

A családi együttlétet elősegítő programokból is akad bőven: családi olimpia, családi zumba és foci, közös kirándulás, izgalmas kvíz vagy társasjáték. A gyermekeinkkel gondtalanul együtt töltött idő varázslatos pillanatait nemcsak a családi foglalkozásokon élhetjük meg, de az étteremben is, ahol a reggeli- és vacsoraételek bőséges választékában könnyű megtalálni a kicsik fogára valót: a gyermekbüfésarok roskadozik a kis vendégek kedvenc fogásaitól.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!