hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Gasztroelegancia

2014. 04. 17.
A mellett, hogy mind a kettő ízletes és laktató, a hidegtál sokkal dekoratívabb és változatosabb ételeket kínál, mondhatnák, az asztal dísze. Különösen, ha a Hidegtálkirálynál rendelik meg, hiszen minden tál 40x60 centiméteres tálcára készül – mondta lapunknak Petrovszky Tivadar, a családi vállalkozásnak indult Hidegtálkirály alapítója.

Az összehasonlítás azért is hiteles, mert Petrovszky úr 2003-ig csak egy kifőzde jellegű vendéglőt üzemeltetett. Egyszer egy vendég megkérdezte: tudna esetleg hidegtálat is készíteni? „Természetesen tudnék” - felelte, hiszen egy igazi vállalkozó soha nem futamodik meg a kihívások elől. Ahogyan Petrovszky úr kibővítette a vendéglő kínálatát, a minőségnek köszönhetően egyre nagyobb lett az igény az általa készített bőség, ínyenc, pikáns, magyaros, parasztos, szárnyas, kaszinó, sonkád, vad, vegetariánus vagy akár sajt és egyéb, fejedelmi hidegtálakra. S akkor még a tökmagolajos kecskesajt salátáról, a pulykás vitaminsalátáról, az olasz gombasalátáról, a mozarellás-tonhalas salátáról, a görög és frankfurti salátáról vagy az andalúz kagylósalátáról nem is szóltunk.

Születésnap, babazsúr, húsvét, karácsony vagy egyéb családi ünnepek alkalmával nem kell tehát ott görnyedni a háziasszonyoknak az ünneplőktől külön a fakanál fölé, hanem ők is nyugodtan élvezheti az asztalközösséget. Eljegyzés, esküvő, legénybúcsú, szalagavató, buli, céges rendezvények vagy egyéb ünnepek alkalmával is nagy könnyebbség, ha nem a főzés vagy az étkeztetés fárasztja le a szervezőket. Elég csak rámenni a hidegtalkiraly.hu weboldalra, s a hatvannál is több hidegtál fajta, saláták, party pékáruk könnyedén kiválogathatók. Azután elég a hidegtál oldalán vagy telefonon elküldeni a rendelést, az év bármely napján.

 „Egyedülálló módon, mi az év 365 napján fogadjuk a telefonon vagy az interneten történő megrendeléseket. Újpesten ingyenesen, más kerületekbe méltányos áron szállítjuk a megrendeléseket, de nagyobb volumen esetén akár vidékre is ingyenesen szállítunk, a honlapunkon feltüntetett módon. Alapelvünk, hogy a pár ezer forintos megrendelés is ugyanolyan fontos számunkra, mit a több százezres…” – jelentette ki lapunknak Petrovszky Tivadar cégalapító. Sőt – igény esetén – laktóz és glutén érzékeny embertársainkra is gondoltunk. (SL.) (x)

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!