hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ahol az utazás az utashoz igazodik

2013. 12. 05.
Az elmúlt hónapokban több hazai és külföldi hírportál boncolgatta a témát, hogy van-e még létjogosultságuk az utazási irodáknak a mai, internet uralta világban, amikor rengetegen intézik maguk online az utazásaikat. A dilemmára a Mauri Home Center utazási iroda két munkatársával, Gáti Dimitrinával és Zaszlavik Bencével kerestük a választ.

Mi a Mauri sikerének a titka?

– Úgy gondoljuk, akkor jó egy nyaralás, ha a legkevésbé sem kell kompromisszumokat kötni vele kapcsolatban. Hadd kezdjem rögtön egy példával: egyszer egy utasunknak az volt az álma, hogy egy kéthetes kaliforniai körúton vegyen részt. Miután általában személyesen is ismerjük az adott célállomást, utasunknak azt javasoltuk, hogy utazzon inkább egy kéthetes Fly and Drive túrára lakóautóval, a családjával. Ez egy nagyon jól hangzó elképzelés, de ahhoz, hogy az utazás tényleg álommá váljon, minden apró részletet ki kellett dolgozni. A szervezésben rengeteg munka és utánajárás volt, de az utazás nagyon jól sikerült, feledhetetlen élményekben volt részük utasainknak.

Többször megbántam már, hogy bementem, amikor egy-egy utazási irodában csak a kezembe adtak egy katalógust, hogy válasszak, és ők majd lefoglalják. Nálatok ez hogy működik?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!