hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Baltazár
Bár, borbár, borszaküzlet, grill és hotel egyben

2013. 10. 17.
A Zsidai család legújabb gasztronómiai kalandja ezúttal is sok újdonságot rejt magában. A Pierrot, 21, Pest-Buda, Spíler és az ÉS után a Baltazár egy űrt tölt ki Budapest életében. Egy gasztronómiai élményközpont, egy kis ékszerdoboz smart luxury boutique hotellel kiegészülve.

A Baltazár egy intézmény, egy gasztronómiai lubickálóközpont a maga barátságos, befogadható és nem kihívó módján.

Törzshely egy életérzésre, a hagyományos éttermi formalitásoktól és működéstől elszakadva, ide bárki betérhet reggelire, ebédre, vacsorára, nassolni vagy csak egy italra, de legfőképp csak úgy, időt tölteni, dolgozni, találkozni, a napos teraszt élvezni...

„A Baltazár egy laza és kényelmes hely, ahol az ember könnyűnek érzi magát, élvezi a földi javakat, legyen az egy emlékezetes bor vagy egy gin-tonic kis falatok kíséretében, bomba zenével a borbárban vagy a macskaköves utcai teraszon.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!