hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Caruel Szépségpatika nyílt a Belvárosban!
A francia gyógyszerészdinasztia újabb lépése az egészségmegőrzés, életmód-tanácsadás és szépségápolás ötvözése terén

2013. 07. 18.
A név kötelez. Mi sem lehet ennek jobb bizonyítéka, mint az a szépségpatika, amelyet a napokban nyitott meg a francia gyógyszerész, Raymond Caruel felesége és lánya, tovább öregbítve ezzel a cég hírnevét.

Caruel úr az első patikáját még a kilencvenes évek elején nyitotta Óbudán: „Az Ön egészsége, a mi hivatásunk!”– szlogennel. A gyógyszertárat együtt álmodta meg magyar feleségével, Szilágyi Margittal, aki 20 éve a cég ügyvezetője, s élete végéig társa és munkatársa volt Raymond Caruelnek. Margit később továbbgondolva és választ adva a kor újabb kihívásainak, bőví­­­- tette szolgáltatásaikat. Ennek egyik mérföldköve lett a Caruel Szépségpatika, amelynek koncepciója úttörőnek számított Magyarországon. És egy újabb kihívásra válaszul a Caruel Szépségpatika idén nyár elején beköl­- tözött a Belváros szívébe.

Caruel úr ugyan véletlenül lett patikus, de már 25 évesen elismert szakember volt. A világháború miatt családjával egy Reims melletti falucskába költöztek, hosszú ideig ennek gyógy- szertárában dolgozott. 1992-ben személyesen Francois Miterrandtól vehette át a Nemzeti Érdemrend Lovagi fokozatát a közegészségügy és a lakosság szolgálatában eltöltött 50 éve elismeréseként. Ez a legmagasabb civil kitüntetés Franciaországban.

A családi vállalkozásból közös lányuk, Zsófi is kiveszi a részét. Az újonnan megnyílt szalonban az ő vezetése alatt szépülhetnek a betérő vendégek. Többek között állapotfelméréssel, életmód-tanácsadással, kozmetikai szolgáltatásokkal és egészségmegőrző termékekkel várják az érdeklődőket. A megnyitó alkalmából kényeztető programra hívták az újságírókat, ahol Jaksity Kata az esemény szervező- jeként és háziasszonyaként Farkasházi Réka és Gregor Bernadett színművésznőket is vendégül látta. A két illusztris vendég elárulta a számukra legfontosabb szépségtrükköt: a megelőzést. Egészen fiatalon már tudatosan figyeltek a megfelelő arckrémek használatára.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!