hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Olyan, mint a protekció
– mondja Varga Péter Pál egészségbiztosítási szakértő

2012. 01. 06.
Milyen helyzetben vannak ma Magyarországon az egészségpénztárak és az egészségügyi szolgáltatók?

- Rossz helyzetben. Az egészségpénztárak nem úgy működnek, ahogy működniük kéne. A mi gazdasági társaságunk azért jött létre, hogy szolgáltató partnerein keresztül minőségi betegellátást, egészségügyi szolgáltatásokat nyújtson bárkinek, elérhető áron.

Mit kell még tudnunk erről a gazdasági társaságról?

- A cég profiljának kialakulásában a gazdasági válság óriási szerepet játszott. Három éve, ahogy például a magyar szállodák kihasználtsága is rohamosan csökkenni kezdett, ugyanúgy a privát betegellátóknak is óriási károkat okozott az, hogy az emberek visszafogták a korábban a minőségi ellátásra fordított költekezéseiket. És innen jött az ötlet, hogy tulajdonképpen ez a hatalmas szabad szolgáltatáskapacitás értékesíthető, leköthető. Az orvosok így is, úgy is bent ülnek a rendelőben, ha van beteg, ha nincs. Akkor én miért ne kössem le az idejüket?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!