hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A szín csak egy szó

2011. 03. 25.
Járnak-e koncertre a siketek, mi a kedvenc színük a vakoknak, valóban kívülről tudják-e a telefonkönyvet az autisták? A médiaunió hónapok óta futó kampánya arra buzdít, tegyük fel bátran kérdéseinket a fogyatékkal élő polgártársainknak, lépjünk közelebb hozzájuk. Kroll Zsuzsannát, a kampány egyik szereplőjét kérdezem, milyen vakként élni. Tabuk nélkül.

Kovács Klára

Hermina út, Budapest, Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége. Zsuzsa tetőtéri irodájában fogad. Otthonosan mozog a szobában, hellyel kínál.

A reklámspotban egy szivárványt imitáló háttér előtt arról beszélsz, hogy a vakoknak is van kedvenc színük. Ez valóban így van?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!