hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ünnepi ragyogás
Megszépít az idei téli trend

2009. 01. 01.
Ünnepek idején lehetünk a hétköznapokhoz képest színesebbek, önfeledtebbek a ruházkodás területén is. Ehhez a jelenlegi téli divat a maga eleganciájával, nőiességével nagyszerű lehetőségeket nyújt! Ám ne felejtsük el a készülődések közepette sem, hogy az öltözködésben is az arany középút a legfontosabb. Az ideális öltözet az, amely észrevetet minket, miközben mégsem válunk a figyelem központjává.

Talán egész évben nincs olyan alkalom, mint az évzáró ünnepek, ahol az emberek csinosan, igényesen felöltözve barátaik, szeretteik körében ünnepelhetnek. Végiggondolva a lehetőségeket, nem is olyan egyszerű divatosan, egyszerűen, de nem „szürke egérként” megjelenni egy karácsonyi rendezvényen vagy akár csak egy baráti vacsorán.

Mielőtt elindulnánk vásárolni, érdemes végiggondolnunk, milyen alkalmakra szeretnénk magunknak öltözéket, de figyelembe kell vennünk, hogy pénztárcánk mit engedhet meg. A gazdasági válság, ha akarjuk, ha nem, a divatvilágba is „belopakodott”. A spórolósabb vásárlói igényeknek is megfelelően előtérbe kerültek a jó minőségű, divatos, de jól variálható darabok, amelyek kitűnő anyagokból, tökéletes szabással készültek. A hangsúly, a válságnak köszönhetően, nem a divat hirtelen felbukkanó és elillanó ötletein, túlkapásain, változékonyságán van, hanem elsősorban a praktikumon, azaz előtérbe kerültek a jól variálható, minimális változtatásokkal különböző alkalmakon is hordható öltözékek, amelyekben ragyogó ékszerekkel, magas sarkú cipővel nőként tündökölhetünk, egyszerűbb kiegészítőkkel pedig üzletasszonyként is megmutathatjuk magunkat. Nem utolsó szempont az sem, hogy a jól kiválasztott alkalmi ruhát később is fel lehet venni, és nem a szekrény mélyén fog lapulni a legközelebbi költözésig.

Érdemes ruhatárunkat évközben is alapdarabokkal gazdagítani, amelyek ha színekben klasszikusak, bármivel társíthatók. Ilyenek elsősorban a semleges színek: a fehér, az idei divatban a szürke, valamint a fémes árnyalatok (arany, ezüst), de a legjobb választás a fekete. A fekete ugyanis nagyon jól párosítható más színekkel: a semleges és fémes árnyalatokkal elegánssá tehetjük öltözékünket, míg más színek elkezdenek élni, ragyogni mellette. Mindezek mellett a fekete optikailag karcsúsít is, ami hölgyeknél nem egy utolsó szempont.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!