hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A saját az igazi

2005. 11. 29.
Manapság egyre több hollywoodi híresség tiltakozik a plasztikai sebészet terjedése ellen. Cameron Diaz nemrégiben megerősítette: az esztétikai sebészet rendkívül természetellenes külsőt ad az embereknek. "Én négyszer törtem be az orromat – állítja a színésznő –, mégsem gondolnék soha arra, hogy megműttessem magam: hiszen ez is része annak, ami én vagyok. Sokkal jobb megélni az életet a maga teljességében, az öregedéssel együtt, mint állandó rettegésben élni az elmúlás miatt." 

A híresség szerint a plasztikázott szépségeszmény különösen a fiatal csitrikre nézve igen veszélyes üzenet, akiknek körében egyre felkapottabbá válik a test és az arc műtéti korrekciója. "A sebészeti beavatkozások eltorzítják a nők külsejét, élő viaszbábukat csinálnak belőlük – mondja Diaz. – Higgyék el, nagyon kellemes érzés szabadon mosolyogni, hunyorogni anélkül, hogy az a veszély fenyegetne, elrontom a nagy mesterművet. Amikor élőben találkozom átoperált arcú emberekkel, azt látom, a személyiségük eltűnik a maszk mögött. Mit mondjak, semmi kedvem rájuk hasonlítani!" Nem mintha Cameron Diaznak nem lenne igaza, de mindez még hatásosabban hangzana olyan valakinek a szájából, aki nem szőke, filigrán külsejével, hanem kizárólag a tehetségével ér el sikereket. (M. R.)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!