hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Lássunk tisztán

2005. 10. 18.
Gyakran okoz fejfájást, rossz közérzetet a jó korrekció hiánya vagy a nem megfelelő látásjavító eszköz – ilyenkor egy helyesen elkészített szemüveg vagy kontaktlencse nélkül elképzelhetetlen a pontos munkavégzés vagy a közlekedésben való felelősségteljes részvétel. Erre tekintettel jött létre a "Látás hónapja" akció, melynek keretében országszerte ötszáz vizsgálati ponton ingyenes látásvizsgálatban és szaktanácsadásban részesülhetnek az érdeklődők október 1-je és 31-e között.

Az akcióval kapcsolatban bővebb információ a www.latashonapja.hu honlapon vagy a 202-0491-es budapesti telefonszámon kapható. (F. I.)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!