hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Koripálya a Parlament előtt

2004. 12. 26.
Hétfő óta, egészen január másodikáig lehet csúszkálni az Országház előtt. A 2002-es kormányváltást követően a Miniszterelnöki Hivatal hagyományteremtő szándékkal kínálja idén is e lehetőséget. Az 1500 négyzetméteres jégpályán egyszerre öt-hatszázan korcsolyázhatnak. Közülük a gyerekek ingyenesen. December 24-én és 31-én 10–15 óráig, máskor egységesen 9–21 óráig.  A szervezők világításról, zenéről és büféről ugyanúgy gondoskodtak, mint az orvosi ügyeletről, illemhelyről, a folyamatos takarításról vagy a cipőmegőrzésről. Azt remélik, hogy a téli vakációban mind több gyermek látogat el a Szerencsejáték Rt. támogatásával létrehozott, alkalmi sportolási lehetőséget kínáló létesítményre, s nem csak a televízió előtt töltik majd szabadidejüket. (P.R.)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!