hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Fények az otthonban

2002. 11. 25.
Az időjárás kiegyensúlyozatlansága és a napszakok váltakozása miatt belső terekbe kényszerült emberiség mesterséges fényforrásokat alkalmaz, amelyek, hála a technikai fejlődésnek, ma már igen kifinomult felhasználást tesznek lehetővé. Segítségükkel a hatékony munkát és a nyugodt regenerálódást is megvalósíthatjuk otthonainkban, de ha elhanyagoljuk ezt a területet, egyikre sem lesz igazán alkalmas. 

Különböző tevékenységek különböző megvilágítást igényelnek. Ezeket a funkcionális szükségeket és azok pontos helyét a lakásban érdemes előre végiggondolnunk, ideális esetben a festés előtt, hogy a villanyvezetékek, kapcsolók és konnektorok a megfelelő helyre kerüljenek. Sajnos Magyarországon a legelterjedtebb megoldás sokáig egy központi csillár elhelyezése volt, de szerencsére az új építéseknél, illetve átalakításoknál manapság már a korral haladó villanyszerelők is felhívják az építtető figyelmét a világítástechnika legkorszer?bb megoldásaira. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!