hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Könyvsikerek

2002. 09. 29.
Vekerdy Tamás: Kérdezz! Felelek A Kérdezz! Felelek… elso és második kötete után Vekerdy Tamás újabb kötetbe gyujtötte a Nok Lapja A pszichológus válaszol címu rovatában az elmúlt két évben megjelent kérdéseket és válaszokat. "Az igazán jó válaszok – ha vannak ilyenek – nem a receptek, hanem azok, amelyek továbbkérdeznek, és netán újabb kérdéseket hívnak elo az olvasóban. (…) Most, amikor egy kicsit félve, de mégis reménykedve kiadom ezt a kötetet a kezembol, abban reménykedem, hogy bár felelek, válaszolok a feltett kérdésekre, magam is meg tudok maradni kérdezo, továbbkérdezo embernek… Hogy talán együtt – az olvasóval együtt – tudunk elgondolkodni a feltett kérdésekrol." (Vekerdi Tamás) Park Kiadó, 2002.

Alfred Lansing: A Déli-sark foglyaiAz 1914-es brit Birodalmi Transzantarktisz-expedíció tagjai, miután hajójuk elsüllyedt, hónapokig sodródtak kilátástalanul a jégtáblákon, míg mentocsónakjaikkal viszontagságos tengeri út után megmenekültek. A szerzo, Alfred Lansing, az expedíció még életben lévo tagjaival 1959-ben folytatott interjúk, a fennmaradt naplók és feljegyzések alapján írta meg lebilincseloen izgalmas dokumentumregényét. A lélegzetelállító történet – melyet az expedíció ausztrál fotósának, Frank Hurleynek szenzációs felvételei egészítenek ki – az emberi tudásvágy, elszántság és akaratero megrázó ereju szimbóluma. Park Kiadó, 2001.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!